Utbildning

Vill du börja spela golf? Välkommen till Olandsbygdens GK!


På Olandsbygdens GK erbjuder vi Dig en intensivkurs för att så fort som möjligt skaffa Dig de kunskaper som behövs för att börja spela golf.
För att spela på egen hand ute på golfbanor krävs ett så kallat Grönt Kort och för att få ett sådant behöver Du ta två steg:

1. En grundläggande teoretisk kurs som Du gör själv genom anmäla Dig på https://borjaspela.golf.se/. Där får Du ett Golf-ID, som Du sedan kommer att använda under Ditt golfspelande. Här gör Du efter kursen ett litet digitalt test.

2. När det gäller den praktiska delen kommer vi på Olandsbygdens GK att erbjuda intensivkurser under inledningen av säsongen. Du betalar 500:- för kursen – ett belopp som sedan dras av från Din årsavgift om Du väljer något av alternativen för medlemskap i vår klubb. (Se länken nedan) https://olandsbygdensgk.se/klubben/medlemsskap/medlemsform & medlemsavgifter.html
(Om Du redan betalat t.ex. årsavgift för ”Prova på” så är kursen något som ingår i medlemskapet.)
Det går förstås även bra att gå vår kurs och sedan välja medlemskap i en annan klubb.


Vår tredje intensivkurs startar xx/x kl 18:00 på rangen och fortsätter veckan ut. Det är drop-in och du tränar så länge du vill mellan 18-20. Håkan återkommer med datum.


Vi möter upp på rangen och kan tillhandahålla utrustning för Dig som saknar egna klubbor.
Kursen är öppen för alla – från nybörjare som aldrig hållit i en klubba till Dig som kanske återvänder till golfen efter ett uppehåll.
Oavsett vilken erfarenhet Du har så försöker vi att lotsa Dig från den nivå Du börjar på!


Vi håller på fram till ca 20:00 måndag-fredag, med början vid rangen, och kommer allt eftersom Du är redo att börja gå ut på banan för att spela ”på riktigt”. Ta med Dig Dina frågor till oss!


Varmt välkommen!


/Yngve och Håkan

Vid frågor – hör av dig via samtal, SMS eller mejl till Håkan Blom
Hakan.Blom@edu.osthammar.se   073-055 05 82.