Senior

Olandsbygdens GK´s Seniorgolf 2021Svenska Golfförbundet avråder från tävlingar i golf varför Seniorgolfen i år kommer att ha ett lite nytt upplägg (organiserade sällskapsrundor).


Tid

Vi kör fortfarande på måndagar, med första start kl. 10:00. Vi startar den 3 maj.

 

Anmälan/Bokning

Någon föranmälan kommer inte att behövas utan du gör din anmälan genom att göra en tidsbokning i ”Min Golf”. Förslagsvis laddar du ner någon av ”Apparna”:  ”MGBokning” eller ”Golf i Sverige” i din mobil. Det kommer även att finnas en bokningsdator i foajen i klubbhuset. När du bokar gör du det på första lediga tid från kl.10:00 med max 3 spelare per bokningstid. Om du vill spela med någon speciell, så bokar ni bara samma starttid. Bokningen ska vara gjord senast på söndag kl.17:00, då du även ska kontrollera att du inte är ensam på din starttid, om så är fallet bokar du om till annan tid. Du ska bara boka tid för en måndag i taget.

 

Avgift

Avgiften för hela säsongen är 250 kr (täcker prisbord och avslutningsfest) och Swishas till Göran Gottfarb på  070-232 00 00.

 

Spelform

Vi spelar slaggolf med spel från valfri tee. Till att börja med kommer vi inte att ha några speciella veckotävlingar.

 

Resultatregistrering

Efter avslutat golfrunda skriver du in ditt resultat på dokumentet, som kommer att ligga på bordet under skärmtaket. Ni ska inte lämna in några score-kort.

Efter avslutad säsong kommer vi i samband med avslutningsfesten att kora två seniormästare (Dam och Herr-klass).

För att komma i fråga som seniormästare ska man delta vid minst 10 speltillfällen under säsongen.

 

Hyra av Golfbil

Vi har i år tillgång till två golfbilar (el-drivna), kostnad (för 9 hål) med läkarintyg är 50 kr och utan läkarintyg 100 kr. Detta är specialpris för seniorgolfen på måndagar.

 

Vi hoppas att detta upplägg är förståeligt och att det kommer att fungera. Om du har frågor eller synpunkter är du välkommen att kontakta ordförande Owe Löfqvist, tel: 0706-72 74 82 eller e-mail: intendent@olandsbygdensgk.se.

 

Hälsningar

 

Göran Gottfarb (senioransvarig)

Owe Löfqvist (ordförande)