Medlemsform & medlemsavgifter

Född 1999 - 2002        1.500:-

Född 2003 - 2006           900:-

Född 2007 -                    600:-

Juniorer t.o.m. 17 år spelar gratis på flertalet Upplandsklubbar under sommarlovet. Se resp klubbs villkor på

www.upplandsgolf.se

Stödjande medlem (utan spelrätt)                                          350:-

Frivillig städavgift (För dig som avstår städdagar etc.)          200:-

Medlemsskap

Vad ingår i medlemskapet och hur det fungerar.

Spelrättsägare 3.300:-

Som spelrättsägare är du fullvärdig medlem och har under veckans alla dagar tillgång till vår fina 9-håls bana. Tillgång till puttinggreen, övningsområde , driving range och footgolfbanan. Innehav av spelrätt krävs. Spelrätten kostar 300kr och är en engårngskostnad. En förvaltningsavgift på 1000 kr betalas in på hösten och årsavgift på 2300 kr betalas in till våren. Vi skickar ut mail med information om hur det ska betalas in varje vår och höst.

"Prova oss" 1.900:-

Som prova på medlem, är du fullvärdig medlem och har under veckans alla dagar tillgång till vår fina 9-håls bana. Tillgång till puttinggreen, övningsområde och driving range. Gäller endast första året du är medlem i klubben.

Distansmedlem 1.200:-

Som distansmedlem betalar du halv greenfee under veckans alla dagar på vår fina 9-håls bana. Tillgång till puttinggreen, övningsområde och driving range. Aktuellt endast om du är bosatt minst 30 km från vår golfbana.

Juniorer

Som juniormedlem är fullvärdig medlem och har under veckans alla dagar tillgång till vår fina 9-håls bana. Tillgång till puttinggreen, övningsområde och driving range.

Inbetalning

Olandsbygdens Golf AB  pg 10 02 33 - 6            OBS ! Endast detta pg.

Glöm inte att på inbetalningen notera Golf ID för resp medlem !

Om du är osäker vilket medlemsalternativ som är bäst för Dig/Er. Slå en signal till kansliet 010-199 41 86 eller skriv ett mail och fråga till golf@olandsbygdensgk.se.