Senior

Senior Golfen 2017

Seniorgolfen är sedan många år en omtyckt aktivitet på klubben. Vi har blivit fler och fler de senaste åren vilket kanske beror på att vi alla blivit lite äldre eller att vi har så trevligt tillsammans. Under 2016 deltog ett 45-tal medlemmar vid lite olika speltillfällen.

Vi träffas under gemytliga former på måndagarna klockan 10.00 för en trevlig samvaro med spel och lite eftersnack om och varför etc.

Vi spelar en protokollförd tävling med olika förutsättningar, spelformer, utslagsplatser etc. för att efter avslutad säsong kora seniormästarna. För att komma ifråga gäller minst 10 speltillfällen under säsongen.

Varje måndaghar vi dessutom sprängt in en tävling med 10 kr insats vilket dock är frivilligt.

Alla damer som fyller minst 50 år och herrar som fyller minst 55 under året är välkommna.

Spelare med klubbhandicap 37 - 54 spelar från orange tee oavsett vilka andra

utslagsplatser spelaremed officiellt hcp använder.

Vi tar ut en säsongs eller dag avgift vilket täcker ett avslutsspel, middag och dignande prisbord.

Första seniorspel ska starta 8 maj om bana och väder tillåter.

Torsdagsgolfen - som startar i mitten av augusti då alla klubbens medlemmar kan besöka grannbanor för spel. Administrearas av medlemmar i seniorklubben.

Hyra av golfbil under seniorgolfen 20 kr per person. Detta gäller endast under seniorgolfen på måndagar. Övriga dagar och tider betalas ordinarie hyra.

Välkommna när ni än kommmer önskar ....

Administratörerna för seniorverksamheten :

Gunilla Olsson Göran Gottfarb

070-944 13 62 0295-430 93, 070-232 00 00