Medlemsform & medlemsavgifter

Spelrättsägare 2.900:- se fliken förmåner

Årsmedlemskap 3.000:- innehar ej spelrätt

"Prova oss" 1.900:- gäller första året du är medlem i klubben

Distansmedlem 1.000:- bosatt 30 km från banan. Betalar halv greenfee.

Årsavgifter junior

Kategori Avgift

Född 1996 - 1999 1.500:-

Född 2000 - 2003 900:-

Född 2004 - 600:-

Juniorer t.o.m. 17 år spelar gratis på flertalet Upplandsklubbar under sommarlovet. Se resp klubbs villkor på

www.upplandsgolf.se

Medlemsskap

Spelrättsägare 2.900:-

Som spelrättsägare är du fullvärdig medlem och har under veckans alla dagar tillgång till vår fina 9-håls bana. Tillgång till puttinggreen, övningsområde och driving range. Innehav av spelrätt krävs.

Årsmedlemsskap 3.000:-

Som årsmedlem är du fullvärdig medlem och har under veckans alla dagar tillgång till vår fina 9-håls bana. Tillgång till puttinggreen, övningsområde och driving range.

"Prova oss" 1.900:-

Som prova på medlem, är du fullvärdig medlem och har under veckans alla dagar tillgång till vår fina 9-håls bana. Tillgång till puttinggreen, övningsområde och driving range. Gäller endast första året du är medlem i klubben.

Distansmedlem 1.000:-

Som distansmedlem betalar du halv greenfee under veckans alla dagar på vår fina 9-håls bana. Tillgång till puttinggreen, övningsområde och driving range. Aktuellt endast om du är bosatt minst 30 km från vår golfbana.

Juniorer 18 - 21 år 1.500:-

Som juniormedlem är fullvärdig medlem och har under veckans alla dagar tillgång till vår fina 9-håls bana. Tillgång till puttinggreen, övningsområde och driving range.

Juniorer 14 - 17 år 900:-

Juniorer - 13 år 600:-

Inbetalning

Olandsbygdens Golf AB pg 10 02 33 - 6 OBS ! Endast detta pg.

Glöm inte att på inbetalningen notera Golf ID för resp medlem !

Om du är osäker vilket medlemsalternativ som är bäst för Dig/Er. Slå en signal till kansliet 0174-101 15 eller skriv ett mail och fråga till golf@olandsbygdensgk.se.