Hålvärdar

Hålvärdar

Hålvärdens arbetsuppgifter

Gå igenom hålet och gör en förteckning på vad som skall göras.

Hålvärden är medlemmens förlängda arm. Lyhörd för de olika åsikter som förs fram, och diskuterar detta i första hand med bankommittén.

När klubben har arbetsdagar fungerar hålvärden som arbetsledare på sitt resp. hål.

Samla ett kompisgäng en kväll och gör en extra insats för att fräscha upp där så behövs.

OBS ! Hålvärden skall alltså fungera som ett komplement till den proffessionella skötseln. Klippning etc. ligger under greenkeepers ansvar att organisera.

Du som kan och vill, säg till hålvärden att du kan vara en extra resurs. Ju fler vi blir ju bättre och trivsammare blir vår bana. Att vara delaktig i olika uppgifter är också bra för vår klubbkänsla.

Hålvärdsmöte 25/2 kl. 15.00

Agenda

1. Vilka hålvärdar har vi på respektive hål? Jag har frågat runt lite och er är de jag kommit fram till :-).

2. Vad har vi för idéer om vad som behöver göras på hålen?

- Vad kan vi greja med innan vårstädningen?

- Vad anser vi är sysslorna som skall göras på respektive hål under säsongen?

3. Vi bestämmer datum för Vårstädningen

4. Övrigt