Tävlingskalender 2020

(Om inte annat anges i Min Golf gäller slaggolf i A-klassen och poängbogey i B-klassen)

Augusti

Dags att dra igång tävlandet!

Nu har förbundet öppnat för att börja spela tävlingar från 1/7, men med vissa restriktioner.
För klubbens del innebär det att vi genomför de tävlingar fr.o.m. 1/7 som vi planerade innan tävlingsförbudet. Första tävling ut är 2 generationer den 4/7 samt 27:an partävling den 19/7.
Färgtrean har fl

Vi kommer också att officiellt dra igång onsdagsgolfen med start v 26. Där anmäler du dig till Håkan Blom, swishar 100:- till 0705813397 (med namn + ”onsdag”) samt lägger scorekortet i lådan efter avslutad runda.

Restriktionerna från förbundet som kvarstår innebär att stora samlingar innan/efter tävling samt kanonstart inte är tillåtna, vilket gör att det är viktigt att anmäla sig i god tid då antalet platser begränsas i vissa tävlingar.”

Olandsbygdens klubbtävlingskalender 2020