Senior

Senior Golfen 2020

Vi startar måndagarnas Seniorgolf på måndag den 27/4-20, med ett lite annorlunda upplägg p.g.a. de regler och restriktioner som råder i Corona-tider.

Följande gäller tillsvidare:

Ingen samling på golfklubben före eller efter spelet, anmälan om deltagande skall göras per e-mail till Göran Gottfarb (g.gottfarb@hotmail.com) senast kl. 15:00 lördagen före nästkommande måndagsgolf.

Göran kommer att skicka ut ett e-mail med anmälningsförfrågan i god tid före lördagen.

Göran gör i ordning startlista till kommande måndag och skickar bekräftelse till alla anmälda senast på söndagen kl. 18:00.

Starttiderna kommer att vara från kl. 10:00 till c:a 11:30 (beroende på antal anmälda).

I anmälan ska ni ange om ni önskar tidig eller sen starttid, ni kan också ange om ni önskar spela med någon speciell person. Anmäl om du vill hyra golfbil.

Vi kommer att spela i 3-bollar.

På golfklubben finns anslaget de speciella regler och restriktioner som gäller nu under Corona-tider, se till att ni tar del av dessa regler.

Efter avslutat golfrunda skriver ni in era resultat på dokumentet, som kommer att ligga på bordet under skärmtaket. Ni ska inte lämna in några score-kort.

Vi spelar slaggolf med olika förutsättningar, spelformer, utslagsplatser etc. för att efter avslutad säsong kora seniormästarna.

För att komma ifråga ska man delta vid minst 10 speltillfällen under säsongen.

Varje måndag har vi dessutom en speciell tävling (närmast hål etc.)

Alla damer som fyller minst 50 år och herrar som fyller minst 55 år under året är välkomna.

Du betalar antingen en säsongsavgift (250 kr) eller dagavgift (30 kr) vilket täcker ett avslutsspel, middag och dignande prisbord.

För de speciella tävlingarna betalar du antingen 50 kr för fem gånger eller 10 kr per gång.

Säsongsavgiften (250 kr) och deltagaravgiften (50 kr) ska Swishas till Göran (070-232 00 00), totalt 300 kr. Dagavgiften kommer att debiteras senare.

Hyra av golfbil under seniorgolfen 20 kr per person. Detta gäller endast under seniorgolfen på måndagar. Övriga dagar och tider betalas ordinarie hyra.

Administratörerna för seniorverksamheten :

Göran Gottfarb                                          Göran Löfberg

0295-430 93, 070-232 00 00